Wat Zijn De Vereisten Voor Het Sluiten Van Een Paypal Rekening?

Bent u op zoek naar de vereisten voordat u uw PayPal-rekening sluit? Als dat zo is, moet je weten dat je eindelijk de perfecte blog hebt bereikt en dat je hier binnen de kortste keren wordt geholpen. Als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het PayPal-klantenservicenummer. Dan staan ​​de hoogopgeleide experts direct voor u klaar om u van de beste oplossingen te voorzien.

De volgende instructies zijn de vereisten waarmee u rekening moet houden voordat u uw PayPal-rekening sluit:

 Allereerst moet u uw betalingsmethode wijzigen, aangezien het sluiten van een account alle terugkerende transacties annuleert. Als u dus terugkerende transacties met uw PayPal-rekening betaalt, moet u de betaalmethode naar een andere rekening wijzigen.
 Daarna moet u ervoor zorgen dat al uw transacties zijn bevestigd en voltooid. Dit komt omdat het sluiten van een account alle lopende transacties annuleert. En de transacties die in behandeling zijn, verschijnen bovenaan uw ‘Accountactiviteit’.
 Eindelijk moet u nu al het beschikbare saldo van uw rekening opnemen. En selecteer de optie ‘Overboeken naar uw bank’ die net onder uw PayPal-saldo staat, u moet kiezen waar u het geld van en naar wilt overmaken. U moet ook het bedrag invoeren dat u wilt opnemen en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ klikken. Hierna moet u de knop ‘Overboeken’ selecteren om de opname te voltooien.

Nadat u uw PayPal-rekening hebt gesloten, moet u weten dat u deze niet opnieuw kunt openen. Als u echter opnieuw PayPal wilt gebruiken, moet u een nieuwe account registreren, wat u eenvoudig kunt doen met hetzelfde e-mailadres dat u eerder had gebruikt.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, moet u tevreden zijn met het resultaat. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u altijd zonder aarzelen bellen PayPal nummer. Dan zullen de efficiënte technici u zeker meteen begeleiden met de meest geschikte oplossingen.