Wat Zijn De Stappen Voor Het Verzenden Van Een Paypal Factuur?

Wil je een PayPal-factuur kunnen sturen en ben je daarom op zoek naar betrouwbare stappen? Dan zou je blij zijn dat je eindelijk die perfecte blog hebt gevonden. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het PayPal-klantenservicenummer bellen. Dan geven de ijverige experts je meteen de beste stappen.

De onderstaande stappen zijn bedoeld om een ​​PayPal-factuur te verzenden:

 U moet eerst inloggen op uw PayPal-account en vervolgens de knop ‘Verzenden en aanvragen’ bovenaan de pagina selecteren.
 Vervolgens moet je de knop ‘Stuur een factuur’ in de rechterzijbalk selecteren.
 En dan moet u een e-mailadres invoeren onder het gedeelte ‘Factureren aan’, of u kunt de optie ‘Meerdere klanten factureren’ selecteren om meerdere adressen in te voeren.
 Om nu de verzendinformatie toe te voegen, moet u het vakje ‘Bestelling verzenden naar’ aanvinken en vervolgens de knop ‘Adres toevoegen’ selecteren, waarna u ook ‘Cc extra ontvangers’ kunt kiezen.
 Daarna moet u onder de rubriek ‘Artikelen’ een gedetailleerde omschrijving van de factuur invullen. En selecteer vervolgens de optie ‘Artikel of service toevoegen’ voor meerdere vermeldingen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een ​​bericht voor de klant achter te laten, ‘Algemene voorwaarden’ toe te voegen en een automatisch referentienummer toe te kennen.
 Je moet nu de knop ‘Verzenden’ bovenaan de pagina selecteren. En als alternatief moet u het pictogram ‘Pijl omlaag’ naast de knop ‘Verzenden’ selecteren en vervolgens de optie ‘Link delen naar factuur’ selecteren. Waarna je een link krijgt die je in een sms-bericht kunt plakken of waar je maar wilt.

Als u een PayPal-factuur wilt inplannen, kunt u deze stappen volgen;

 Allereerst moet u de ‘Datum’ selecteren onder het gedeelte ‘Factuur’-datum.
 Selecteer vervolgens een datum op de kalender.
 Eindelijk hoef je alleen maar de knop ‘Opslaan en plannen’ te selecteren.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou het goed moeten zijn om hetzelfde aan te pakken. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het PayPal bellen nummer Nederland. De technici staan ​​dan voor u klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.