Wat Is De Procedure Voor Het Toevoegen Van Een Creditcard Aan Paypal?

Bent u op zoek naar de juiste procedure om een ​​creditcard toe te voegen aan uw PayPal-rekening? Als dat zo is, dan heb je zeker de blog bereikt die je zou moeten hebben. En als u ook last heeft van andere gerelateerde PayPal-problemen, kunt u gerust bellen op het PayPal klantenservice nummer. Dan voorzien de hoogbegaafde experts je in een mum van tijd van de best passende stappen.

De volgende stappen zijn om een ​​creditcard toe te voegen aan uw PayPal-account:

  • De eerste stap die u moet doen, is naar het gedeelte ‘Dashboard’ op de website van PayPal gaan.
  • En dan aan de rechterkant van de pagina, net onder het gedeelte ‘Creditcards en betaalpassen’, moet u klikken op het vak met de titel ‘Een kaart koppelen’.
  • Hierna moet u uw kaartnummer, vervaldatum, beveiligingscode en adres invullen op het daarvoor bestemde formulier.

OPMERKING: U moet ervoor zorgen dat u het juiste adres invoert, anders wordt uw kaart geweigerd wanneer u afrekent. En ook de factuuradressen zijn niet altijd hetzelfde als de verzendadressen, daarom moet u ervoor zorgen dat u weet welk adres aan uw kaart is gekoppeld.

 U moet nu op de knop ‘Opslaan’ klikken en dan zou u klaar moeten zijn om aankopen te doen op PayPal met uw creditcard.

OPMERKING: u moet zich zorgen maken dat u beloningspunten, mijlen of cashback-beloningen misloopt, aangezien u deze rechtstreeks van PayPal kunt krijgen.

 Als u nu eindelijk een kaart van PayPal wilt verwijderen, hoeft u alleen maar terug te gaan naar dezelfde pagina, op de knop ‘Bewerken’ te klikken en vervolgens op de knop ‘Kaart verwijderen’ te klikken. Hierna is het niet langer gekoppeld aan uw PayPal-rekening.

Nadat u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou het allemaal goed moeten zijn om er gemakkelijk toegang toe te krijgen. Als u echter problemen tegenkomt, moet u bellen PayPal nederland. De technici staan ​​dan klaar om u te begeleiden met verdere relevante oplossingen.