Stappen Om Paypal In Winkels Te Gebruiken Om Betalingen Te Doen

Bent u op zoek naar de meest betrouwbare stappen om PayPal in Winkels te kunnen gebruiken om betalingen te doen? Nou als dat zo is, dan zou je er geen spijt van krijgen om hier te komen, want in deze blog word je meteen geholpen met het nodige. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft die u hinderen, dan kunt u op elk moment contact opnemen met het PayPal klanenservicenummer. Dan zullen de hoogopgeleide en toegewijde experts u meteen de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om PayPal in Winkels te gebruiken voor het doen van betalingen; u hoeft alleen de instructies zorgvuldig op te volgen om de juiste oplossingen te krijgen:

  • Allereerst zou u moeten inloggen op uw PayPal-rekening.
  • En dan moet je op het tandwielpictogram klikken dat je in de rechterbovenhoek van het scherm ziet om PayPal-instellingen te openen.
  • Vervolgens moet u op het tabblad ‘Betalingen’ klikken, net boven aan de pagina ‘Instellingen’.
  • Klik daarna op de knop ‘Wijzigen’ naast het winkelpictogram onder aan de lijst ‘Uw voorkeursmanier van betalen’.
  • U moet nu de optie ‘PayPal-tegoed’ selecteren als u een PayPal-tegoedrekening heeft en deze als uw back-upmethode wilt gebruiken.
  • En nu moet u ook een van de vermelde gekoppelde accounts selecteren als u dat als uw back-upbetaalmethode wilt gebruiken.
  • Klik vervolgens op ‘Een nieuwe kaart of bank koppelen’ als u een andere reservebetaalmethode wilt toevoegen. Daarna hoeft u alleen maar de instructies op uw scherm te volgen om de vereiste informatie voor deze betaling in te voeren.
  • Nu moet je eindelijk op de knop ‘Opslaan’ klikken als je klaar bent met de bovenstaande stappen.

Nadat u het bovengenoemde proces hebt gevolgd, moet u tevreden zijn met het resultaat en toegang hebben tot hetzelfde. Mocht u echter problemen ondervinden dan kunt u bellen met PayPal. De efficiënte technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere passende stappen.