Stappen Om Paypal Geld Over Te Schrijven Naar Een Bankrekening

Bent u op zoek naar de meest betrouwbare oplossingen om geld van uw PayPal rekening naar uw bankrekening te kunnen overboeken? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je zeker de plaats hebt bereikt waar je zou moeten zijn. Maar als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u zonder aarzelen het PayPal klantenservice. En dan zijn de hooggekwalificeerde experts er in een mum van tijd om u dienovereenkomstig te helpen met de benodigde oplossingen. En u zult zeker tevreden zijn met het resultaat, want het team zal u niet teleurstellen.

Voordat u begint met de onderstaande procedure en geld overmaakt naar uw PayPal rekening, moet u eerst uw bankrekening en PayPal rekening koppelen. U hoeft alleen uw PayPal rekening te verbinden met uw bankrekening of kaart.

De volgende stappen zijn om geld van uw PayPal rekening naar uw bankrekening over te maken; je hoeft alleen maar goed te volgen en je zou het meteen voor elkaar moeten krijgen:

 Eerst moet u naar de PayPal aanmeldingspagina gaan en vervolgens moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Daarna moet u de knop ‘Inloggen’ selecteren om door te gaan.

 En vanaf de pagina ‘Samenvatting’ klikt u op de knop ‘Geld overmaken’ net onder uw PayPal saldo.

TIP: Als u echter geen PayPal saldorekening heeft, ziet u in plaats daarvan mogelijk de optie ‘Geld accepteren’.

 Hierna moet u de optie ‘Overboeken naar uw bank’ selecteren en vervolgens de bankrekening kiezen waarnaar u het geld wilt overmaken.

 Typ nu het bedrag dat u wilt overboeken en selecteer vervolgens de knop ‘Volgende’ om dit te bevestigen.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen volgens de instructies, zou u hetzelfde gemakkelijk en zonder problemen moeten kunnen doen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd direct contact opnemen met het paypal klantenservice nederland. Dan zullen de in aanmerking komende technici ervoor zorgen dat u absoluut passende oplossingen krijgt.