Stappen Om Met Paypal Te Betalen In Winkels In Google Pay

Bent u op zoek naar de meest nauwkeurige stappen om betalingen met PayPal in Winkels in Google Pay te kunnen doen? Nou, dan moet je weten dat je de perfecte keuze hebt gemaakt door naar deze blog te komen. En hier zou je in een mum van tijd worden geholpen met de bovenste stappen. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u het PayPal-klantenservicenummer bellen. Dan helpen de hooggekwalificeerde experts u meteen met de nodige stappen.

De volgende stappen hieronder zijn om betalingen met PayPal in winkels te doen met behulp van de Google Pay-app; je hoeft alleen de stappen zorgvuldig te doorlopen om de juiste resultaten te krijgen:

  1. U moet eerst de Google Play-app downloaden en installeren die beschikbaar is voor Android- en iOS-apparaten.
  2. Nadat je het hebt ge├»nstalleerd, moet je Google Pay openen en op de knop ‘Betalen’ onderaan het scherm tikken.
  3. En nu moet je op de optie ‘Plus + Betaalmethode’ tikken.
  4. En dan moet je PayPal selecteren.
  5. U moet nu inloggen op uw PayPal-account.
  6. Daarna moet u een PayPal-pincode instellen voor aankopen in de winkel.
  7. Vervolgens moet u de pincode opnieuw invoeren om het nummer te bevestigen.
  8. Ga vervolgens naar de details en klik vervolgens op de knop ‘Akkoord en doorgaan’.
  9. Nu hoef je alleen nog maar je gegevens te bevestigen, je ontvangt een bericht dat je klaar bent om PayPal te gebruiken met Google Pay.
  10. Om eindelijk PayPal in een winkel met Google Pay te kunnen gebruiken, moet u uw telefoon ontgrendelen en vervolgens de achterkant van uw telefoon enkele seconden tegen het betalingsscherm houden. U hoeft de Google Pay-app niet te openen, u hoeft alleen uw pincode in te voeren wanneer u daarom wordt gevraagd.

Je zou nu klaar moeten zijn met de hierboven gegeven stappen en zou zonder enige moeite toegang moeten kunnen krijgen tot dezelfde. Als u echter problemen ondervindt, kunt u direct contact opnemen met het PayPal telefoonnummer. En binnen de kortste keren zijn de monteurs beschikbaar om u daarmee verder te begeleiden.