Hoe Verander Ik Eenvoudig De Naam Van Mijn Paypal Account?

Het wijzigen van uw PayPal bedrijfsnaam is een snelle en ongecompliceerde procedure. Het kan zijn dat u een of twee juridische documenten moet overleggen, maar de procedure is eenvoudig. Het is moeilijk om fout te gaan met PayPal als u een gerenom meerde online betalingsgateway nodig heeft. Ze zijn een van de meest eenvoudige methoden om online betalingen te doen en te accepteren.

Ze bieden ook een verscheidenheid aan voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. PayPal is voor iedereen toegankelijk. Het is net zo handig om geld aan vrienden te geven als voor het factureren van grote volumes.

Wanneer u met PayPal-problemen omgaat, zult u zeker een aantal technologische problemen tegenkomen. U kunt een aantal probleemcodes ontvangen, maar al deze problemen kunnen worden opgelost met de hulp van professionals via PayPal Bellen Nummer.

Voer de onderstaande stappen uit om uw Paypal-accountnaam te wijzigen:

Laten we beginnen met wat u moet doen als u een privéaccount heeft. U gaat naar de accountinstellingen van PayPal om uw gebruikersnaam bij te werken. U heeft hiervoor uw internetbrowser nodig. Met de PayPal telefoontoe passing kunt u uw naam niet wijzigen.

Klik nu naast uw gebruikersnaam op de optie “Update”. Op dat moment verschijnen er nog 3 extra alternatieven. U kunt uw officiële naam bewerken, wijzigen of een kleine wijziging aanbrengen.

Open uw PayPal rekening met een internetbrowser om uw profiel bij te werken. De Smartphone applicatie zal dan weer niet werken. Selecteer ten slotte onder ‘Upgraden naar een zakelijk account’ de optie Voorkeuren.

U wordt gevraagd wat basisinformatie over uw bedrijf in te vullen en akkoord te gaan met hun servicevoorwaarden. Klik daarna op “Account upgraden” en je bent klaar.

Dit is wanneer dingen ingewikkeld worden. Als u een bedrijfsnaam gebruikt, ziet u deze van uw kant. Gebruikers zien daarentegen de identiteit die u hebt gebruikt om een ​​account te registreren. Voor sommige mensen is het geen groot probleem. Er is geen probleem als je identiteit Timothy Smith is en je handelt als Timmy John.

Ga met een internetbrowser naar uw account in PayPal. Zoek naar de woordgroep ‘Bedrijfsinformatie’ onder ‘Mijn bedrijfsinformatie’. Om uw bedrijfsidentiteit te wijzigen, klikt u op de link “Bijwerken” en gaat u verder met de procedures.

Typ desgevraagd uw nieuwe identiteit en tik op ‘Doorgaan’. Op dit moment kan u worden gevraagd om juridische documenten te overleggen.

Bellen PayPal Nederland voor hulp bij problemen die u ondervindt met uw PayPal aanvraag.